Close
Type at least 1 character to search
Back to top
It's All About light and details It's All About light and details
It's All About light and details It's All About light and details

ICD

H ICD είναι μία εταιρεία που παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σχετικά με τον σχεδιασμό. Αναλαμβάνουμε έργα στους τομείς της εσωτερικής αρχιτεκτονικής, της κατασκευής, της επιπλοποιίας, της γραφιστικής, και της ψηφιακής απεικόνισης. Παρέχουμε δημιουργικές λύσεις μέσα από λεπτομερή σχεδιασμό προσφέροντας υπηρεσίες από διαφορετικούς κλάδους προσαρμοσμένες στις εκάστοτε απαιτήσεις του έργου σας. Δημιουργουμε ουσιαστικό σχεδιασμό και συνδέουμε τους ανθρώπους με τον περιβάλλοντα χώρο δημιουργώντας για αυτούς μία εμπειρία. Εστιάζουμε στην ολιστική προσέγγιση του σχεδιασμού ενώνοντας τη τέχνη της γραφιστικής με αυτή της αρχιτεκτονικής για την υλοποίηση μοναδικών και καινοτόμων έργων. 

Η εταιρεία έχει ιδρυθεί  από την Κατερίνα Παρασκευοπούλου και  Ίρις Σκιαθίτη με γνώμονα την ομαδικότητα, τη δημιουργικότητα, την αφοσίωση και τη συνέπεια. Αφορμή ήταν η γνωριμία μας το 2014 στην σχολή ΑΚΤΟ Αrt & Design όπου και αποφοιτήσαμε το 2019 με το πτυχίο Bachelor of Art in Interior Architecture που μας απονεμήθηκε από το Middlesex University.  Η κάθε μία από εμάς μέσω της εμπειρίας της και της οπτικής της προσφέρει την δική της εξειδίκευση και ικανότητα εστιάζοντας συγκεκριμένα στις ανάγκες του πελάτη. Στην ICD δεν μας χαρακτηρίζει ένα σχήμα ή στυλ σχεδίασης αλλα ευελιξία και τεχνογνωσία. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι χρηστικό, αυθεντικό και εκλεπτυσμένο.  

ARCHITECTURE

Δημιουργούμε έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας, όπως γραφεία, κατοικίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, καταστήματα λιανικής, βιομηχανικά κτήρια, εκθεσιακά περίπτερα. Αναλαμβάνουμε την διαδικασία της υλοποίησης του έργου σας από την αρχή εώς το τέλος με την συμβολή των επιλεγμένων συνεργατών μας.

Η κάθε μελέτη για εμάς έχει ξεχωριστή και μοναδική προσέγγιση. Είτε αναλαμβάνουμε κατοικίες είτε επαγγελματικούς χώρους, κάθε σχέδιο δημιουργείται με κεντρικό άξονα τον άνθρωπο και τον τρόπο ζωής του. Τον καθοδηγούμε αισθητικά και λειτουργικά για να αποφασίσουμε το αποτέλεσμα που του ταιριάζει και ανταποκρίνεται καλύτερα στα ζητούμενά του. Κάθε στοιχείο και λεπτομέρεια του χώρου αντανακλά την προσωπικότητα και την αισθητική του.

Η τεχνογνωσία στον εσωτερικό σχεδιασμό εξασφαλίζει την λεπτομέρεια στην εφαρμογή. Συνδυάζουμε την χρήση καινοτόμων υλικών και επιχρισμάτων, τη μελέτη φυσικού και τεχνητού φωτισμού, την κατασκευή custom επίπλων και επενδύσεων καθώς και την εφαρμογή γραφιστικών στοιχείων στον χώρο για να δημιουργήσουμε άρτιους και μοναδικά αισθητικούς χώρους.

Graphic Design

Ενισχύουμε την επωνυμία της εταιρίας σας μέσω της δημιουργικής απεικόνισης, προωθώντας την φιλοσοφία σας. Μέσω της γραφιστικής μπορούμε να δημιουργήσουμε λογότυπα, επαγγελματικές κάρτες, φακέλους, φυλλάδια, συσκευασίες, αφίσες, πινακίδες, ιστοσελίδες, προσκλήσεις, ρουχισμό, καταλόγους, συσκευασίες, βιβλία και προϊόντα προώθησης. Ο σχεδιασμός έχει ώς στόχο να κερδίσει τον πελάτη-καταναλωτή δημιουργώντας για εκείνον μία νέα οπτική εμπειρία. Δημιουργούμε άρτια και ξεκάθαρα σχέδια εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο σας ή το δημιουργούμε εξ αρχής για εσάς.

Furniture & Object Design

Παρέχουμε την σχεδίαση και την κατασκευή εξειδικευμένων επίπλων για την ανάδειξη του χώρου σας. Από χώρους αποθήκευσης με έξυπνο σχεδιασμό για την μέγιστη χωρητικότητα μέχρι και πάγκους εργασίας για τον επαγγελματικό σας χώρο, δημιουργούμε εξατομικευμένο σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε καινοτόμα υλικά και μηχανισμούς υψηλών προδιαγραφών. Παράγουμε λεπτομερή τεχνικά σχέδια για την κατασκευή και παρακολουθούμε ολόκληρη την διαδικασία από την παραγωγή έως την εγκατάσταση. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους τεχνίτες που εστιάζουν στην λεπτομέρεια, μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικά και εξατομικευμένα έπιπλα διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων. 

3D Visualization

Αναλαμβάνουμε την φωτορεαλιστική απεικόνιση της ιδέας σας χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προγράμματα όπως, Autocad 2D, Sketchup, V-ray, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign. Δημιουργούμε παρουσιάσεις σε δισδιάσταση ή τρισδιάστατη μορφή. Η δισδιάστατη απεικόνιση μπορεί να πραγματοποιηθεί από τη μορφή μιας εικόνας μέχρι και τη δημιουργία πολυσέλιδων παρουσιάσεων. Η τρισδιάστατη απεικόνιση πραγματοποιείται με δικά σας 2D-3D σχέδια έιτε το αναλαμβάνουμε εξ’ολοκλήρου. Συνεργαζόμαστε με γραφεία είτε για την ανάδειξη των έργων τους είτε για τη συμμετοχή τους σε αρχικτεκτονικούς διαγωνισμούς.

error: Content is protected !!